maanantai 25. kesäkuuta 2012

Reumapolille ...

Juhannus oli ihana ja mukava, mutta ilman vaivoja se ei sujunut. Vasen jalka ja erityisesti jalkaterä ovat oikutelleet jo jonkin aikaa tässä, mutta viime torstaina nilkan ja akillesjänteen seutu turposivat oikein kunnolla. Jalassa on silminnähden pallukka, joka tuntuu kuin hölskyvän kävellessä. Myös jalkaterän päällä on turvotusta. Toinen jalka on melkein normaali, hiukan sekin turvoksissa. Minulla ei aikaisemmin tämmöistä ole ollut, joten soitin heti kahdeksalta reumapolille, ja mikä ihmeellisintä, sain sinne ajankin keskiviikoksi! Olin aika varma ettei näin kesällä enää mihinkään saa aikaa. 

Huomasinpa juhannuksena ostaneeni itselleni reumasairauteen sopimattoman uimavaatteen. Toista kertaa nyt oli käytössä uimahame, jonka kuvittelin olevan mukava kun on vähän peittäväkin. Kuivana onkin varsin kiva, mutta märkänä aivan hirveä; iso määrä märkää, kylmää kangasta lantiolla, joka ei saunassakaan lämpene ihan heti. Illalla sai sitten kärvistellä nukkumaan mennessä lantiojomotuksen kanssa, tuntui ettei millään lämpene. Täytynee jatkossa miettiä uikkarivalintaa paremmin säihin sopivaksi.

Jotain iloista ja positiivista vielä, eli minulla alkaa tämän viikon jälkeen kauan odotettu kesäloma. Toivoa sopii, että kesäkin alkaa kunnolla sitten ensi viikolla, saisi vaikka vähän olla hellettäkin välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti